Welkom bij De Blijvende Verandering, Psychologenpraktijk Anoek Toemen

Havervelden 10 B, 5281 PT Boxtel
T. 06 29 53 75 41

Een afspraak makenAanmelding

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen via 06-29 53 75 41. Tijdens gesprekken en na 17.30 kun je de voicemail inspreken. Laat dan je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Ook is het mogelijk om contact op te nemen via de mail: info@deblijvendeverandering.nl

Eerste afspraak

Ik wil je vragen om voor de eerste afspraak het toegemailde aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Je kunt het formulier aanvragen bij de praktijk via de mail: info@deblijvendeverandering.nl Op deze manier is er tijdens de eerste afspraak minder tijd nodig voor het aanmaken van de administratieve gegevens en is er meer tijd om de reden van je aanmelding te bespreken.

Vergeet niet om naar de eerste afspraak mee te nemen voor de basis GGZ:

- het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier (digitaal);
- de vragenlijsten (digitaal);
- een verwijsbrief van de huisarts;
- een kopie van een geldig legitimatiebewijs.

Verhindering
Wanneer u bent verhinderd om een gemaakte afspraak na te komen, annuleer of verplaats uw afspraak dan uiterlijk 24 uur tevoren, zodat we in de gelegenheid zijn om op dat tijdstip een andere afspraak in te plannen.
Afspraken die niet tijdig zijn geannuleerd of waarbij je zonder afmelding niet verschijnt (“no-show”), wordt aan u persoonlijk een tarief van € 50.- in rekening gebracht. Deze kosten worden door de zorgverzekeraar niet vergoed.


 

Ga naar de Facebook pagina