Welkom bij De Blijvende Verandering, Psychologenpraktijk Anoek Toemen

Havervelden 10 B, 5281 PT Boxtel
T. 06 29 53 75 41

"Wijsheid is zien wat je niet geleerd kan worden"

Wat doen wij?Psychologische behandelingen in de basis GGZ
• individuele therapie
• groepstherapie
• specialisatie
• Supervisie

Psychologische behandelingen voor de zakelijke markt
• Je kunt eveneens in de praktijk terecht wanneer er sprake is van (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid door psychische en/of lichamelijke klachten. Voor zowel werkgever als werknemer is het van belang om in een zo vroeg mogelijk stadium in te grijpen om verdere arbeidsongeschiktheid te voorkomen of om zo snel mogelijk een terugkeer op de werkvloer te bewerkstelligen.

Voor particulieren

Wat doen wij voor particulieren

Psychologische behandelingen in de basis GGZ

• individuele therapie
In individuele sessies wordt de mogelijkheid geboden om letterlijk vanaf een andere plek naar je eigen situatie te kijken. Dit kan zowel plaatsvinden in de praktijkruimte als buiten in de vrije natuur. Met zowel verbale technieken als diverse (ervaringsgerichte) werkvormen kom je tot hernieuwde inzichten. We kijken welke stappen je van hieruit wilt maken en hoe je dat kunt vorm geven.

In De blijvende verandering wordt o.a. gewerkt middels:
Gedragstherapie
Cognitieve therapie
EMDR
E-mental Health
Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
Schematherapie

• groepstherapie

Nadere info volgt

• Supervisie Anoek
Voor psychologen in opleiding tot gz-psycholoog of basis psychologen. Het begeleiden van collega's maakt mij altijd enthousiast. Ik vind het belangrijk om elkaar hierin te inspireren en op zoek te gaan naar mogelijkheden. Juist vanwege mijn enthousiasme voor het vakgebied en mijn nieuwsgierigheid naar verlengde hiervan, heb ik altijd diversiteit nagestreefd. Dit reflecteert zich onder andere in mijn studie, werkervaring en postdoctoraal gevolgde cursussen. Ik vind het belangrijk om een brede vakkennis en werkervaring te hebben, om zo vanuit verschillende invalshoeken te kunnen kijken naar mensen en situaties. De start van de supervisie en het aantal sessies wordt in overleg bepaald.
De kosten voor supervisie zijn € 100,- per gesprek van 60 minuten.

Zakelijke relaties

Voor de zakelijke markt

Psychologische behandelingen voor de zakelijke markt

Wanneer uw klachten werkgerelateerd zijn, uw werkgever een (deel van een) traject wil vergoeden of als u zelfstandig ondernemer bent, bieden wij coachingstrajecten op maat aan.
U kunt hiervoor het beste telefonische contact opnemen zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Terug naar praktijkinfo →

Ga naar de Facebook pagina