Welkom bij De Blijvende Verandering, Psychologenpraktijk Anoek Toemen

Havervelden 10 B, 5281 PT Boxtel
T. 06 29 53 75 41

Klanttevredenheid
Bij afsluiting van de behandeling wordt u gevraagd om een evaluatieformulier (CQI) in te vullen. De bedoeling van dit onderzoek is om te toetsen hoe (on)tevreden u bent over de behandeling en de behandelaar. Deze gegevens worden gebruikt om, waar nodig, verbeteringen aan te brengen en onderzoeksresultaten, indien nuttig, te presenteren aan verwijzers, verzekeraars en cliënten.

Gemiddeld werd de behandeling van psychologenpraktijk de blijvende verandering gewaardeerd met een 8,2 door de cliënten, gemeten met de CQI over alle cliënten die sinds 2019 met hun behandeling zijn gestart.

Hieronder zijn de andere gemiddelde scores van het afgelopen jaar te vinden:

Scores 2019
Bejegening: 4,8 uit 5
Bereikbaarheid: 4,7 uit 5
Samen beslissen: 4,5 uit 5
Uitvoering behandeling: 4,6 uit 5

Tenslotte wordt een set met gegevens (onder meer je diagnose en welk traject er is ingezet) van je behandeling beschikbaar gesteld aan het DIS portaal. Dit is een landelijk informatiesysteem, waarin cliëntgegevens en behandelinformatie worden verzameld. Je kunt bezwaar maken tegen het verstrekken van deze gegevens door een privacyverklaring in te vullen.

Er wordt ook cliënttevredenheidsonderzoek gedaan door verschillende organisaties.

Op de website van zorgkaartnederland kunnen cliënten een evaluatie schrijven over de praktijk en de geboden hulpverlening. Op https://www.zorgkaartnederland.nl/psychologiepraktijk-en-psychotherapiepraktijk?zoekterm=anoek+toemen kunt u alle reeds geschreven evaluaties lezen.

Terug naar werkwijze →

Ga naar de Facebook pagina